Tuinmachines Klaas, uw expert in de verkoop van nieuwe en tweedehands tuinmachines in Meensel-Kiezegem (Vlaams-Brabant)

 
 
 

 

 

Uw tuin, ons vak!

Tuinmachines Klaas is een dynamisch familiebedrijf van vader en zoon in Meensel-Kiezegem bij Tielt-Winge, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands tuinmachines. Ook voor herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor:

 

GRASMAAIERS  ZITMAAIERS MINI-TRACTOREN  TUINGEREEDSCHAP  HEGGESCHAREN  HOUTKLIEVERS BLADBLAZERS GRONDBOREN

 

 

Kom ons ruime aanbod bekijken! U kunt ons contacteren via het contactformulier of per telefoon. Wij werken snel en efficiënt.

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Kwaliteit voor de beste prijs  

 

 

 

 

 

 

Wij beschikken over een rijk gamma aan kwaliteitsmerken voor de laagste prijs. Wij staan borg voor een snelle levering en wij geven u bovendien een garantiebewijs. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij u accuraat kunnen informeren zodat u uw tuin tot in de puntjes kunt verzorgen. Zowel tuinaanleggers, particulieren als doe-het-zelvers zijn welkom bij ons.

 

TK_Foto1 TK_Foto3

Zin om ons te bezoeken?  

Wij zijn ook op zondag open op afspraak. Bent u op zoek naar een tuinbedrijf met kennis en kunde? Aarzel dan niet en contacteer ons via het contactformulier. U mag ons ook altijd bellen voor gespecialiseerd advies of een gratis offerte. Wij beschikken over alle professionele apparatuur en machinerie om iedere tuin om te toveren tot een paradijs.

 

Foto4 foto5

 

 

 

     

 

 

 

 Wacht niet langer en vul onderstaand formulier om ons te contacteren!

 

 

Tuinmachines Klaas

Neckerspoelstraat 5
3391 Meensel-Kiezegem (Tielt-Winge)

Reviews
 {0} reviews | Schrijf review
 Bereken route